Hírek

2005.01.31. 00:00

Nyertesünk gőzerővel építi új otthonát

Kiss Gergely

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Kiss László Tibor újságunkat rendszeresen vásárolja, így hamarosan új nyereményjátékunkkal is szerencsét próbál
[/caption]November elején vette át a Reggel második bruttó öt és fél millióját Kiss László Tibor (35), balkányi olvasónk.

– Gyökeresen megváltozott az életem – meséli lapunknak. – A nyeremény segítségével végre felépíthetem saját otthonomat. A munkálatok már gőzerővel folynak. – Tibor reggeltől estig felügyeli az építkezést. Ha minden a tervek szerint halad, még egy vállalkozást is beindít, ennek részleteiről azonban még nem kíván beszélni. – Várjuk meg a végét, nehogy elkiabáljuk – mondja Tibor. 

Nyertesünket szívgondok miatt leszázalékolták korábbi munkahelyéről. Nyugdíja harmincezer forint. – Hálás vagyok a sorsnak, hogy megajándékozott a milliókkal – mondja. Még az autómat is le tudtam cserélni. – Balkonyán sokan gratuláltak Tibornak a Reggelben megjelent korábbi cikk óta. Még olyanok is megszólították az utcán, akiket eddig nem ismert.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!