Hírek

2005.01.03. 06:18

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Kapolyi László kivonta magát a házimunka alól
Kivonta magát az év végi házimunkákból Kapolyi László szocialista képviselő. – Nem értek a háztartási teendőkhöz, ezért inkább félreállok, nehogy kárt okozzak – mondta az Országgyűlés egyik legtehetősebb tagja. – Remélem, így a családom is jól jár, nem kell semmit duplán csinálniuk miattam – jegyezte meg. A honatya egyébként karácsonyra tiszaháti egyéni választókörzetének iskoláiba is küldött ajándékokat. (kg)

Kipihenten kezdi az új évet Körömi Attila
Körömi Attila, Pécsett élő független országgyűlési képviselő nem kedveli a hajnalig tartó szilveszteri bulikat. Ha csak teheti, kipihenten, frissen lép át
az új esztendőbe. A Baranya megyei honatya most is csendben, meghitt családi körben töltötte a múlt év utolsó napjait. Számot vetett 2004. sikereivel, nehézségeivel. Azt is végiggondolta, milyen elképzelésekkel induljon neki 2005-nek, s miként valósítsa meg azokat. (szá)

Svéd barátnőjét látta vendégül Vadai Ágnes
A magyar konyha remekeivel ismertette meg svédországi barátnőjét
a szilveszteri vacsorán Vadai Ágnes szocialista országgyűlési képviselő. A karcagi származású fiatal politikusnő az új évet budapesti lakásában köszöntötte barátaival, akikkel szintén megkóstoltatta az általa készített ínyencségeket. Vadai Ágnes szeret vendégeket fogadni, s nekik főzni. Nagyon örül, hogy szilveszter alkalmából hódolhatott szenvedélyének. (szá)

Kosztolányi rockitudását a pártban is elismerik
A Fidesz budapesti képviselője, Kosztolányi Dénes szívéhez kedvenc pitonjánál csak a rock and roll áll közelebb. A honatya szilveszterkor is „letáncolta” a társaságot a parkettről a sógoráéknál. Ugyanis oda volt hivatalos az év utolsó éjszakáján. A táncos lábú képviselő rockitudásának már a pártban is híre ment. Kosztolányi az ünnepen sem feledkezett meg kedvenc pitonjáról, Regináról, aki karácsonyfát kapott ajándékba. (pg)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!