Hírek

2005.04.14. 00:00

Két késes támadót fogtak el tegnap a rendőrök

Szemán L.

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 25 éves férfi, akit egyik társa szúrt meg késsel szerdán hajnalban Csepelen. A Csete Balázs utcai szórakozóhelyen mulató tizenöt fős társaság két tagja hajnali négy órakor keveredett vitába. Kimentek a helyiségből az utcára, ahol az egyikük kést rántott és mellbe szúrta a másikat.  A társaság tagjainak kihallgatása kora délután eredményt hozott. A BRFK életvédelmis nyomozói elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat, I. Lászlót (27).

A Pest megyei életvédelmis nyomozók január 1-je óta keresték a péceli B. Zsoltot (21). A fiatalember a lakóhelyén, egy szilveszteri bálon keveredett szóváltásba három vendéggel. A vita az utcán folytatódott, és B. az egyik ellenfelét többször megszúrta. A megtámadott férfi életveszélyesen megsebesült. B. Zsoltot tegnap reggel határőrkommandósok segítségével Gödön elfogták, és őrizetbe vették. Indítványozzák a letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!