Hírek

2005.05.28. 00:00

A három hercegnő kék hegedűvel

A Princessnek nagyon beindult. Lassan többet lépnek fel külföldön, mint itthon. Monte-Carlóban, a híres Sporting Clubban szerepelnek. Olyan hírességek is megfordultak ott, mint Tina Turner.

Szilágyi Ágnes

Még farmerben és pólóban állnak a színpadon. A próba után azonnal rohannak a varrónőhöz, délutánra készül el az esti, új fellépőruhájuk. Másnap viszont jó néhány csillogó, elegáns öltözék kerül a bőröndbe. A Princesst Monte-Carlo egyik elegáns klubjába várják. Kriszti, Kriszta és Ildikó persze azonnal hozzáteszi, itthon is szívesen játszanak.
Annak idején, amikor hirtelen a semmiből feltűnt az ellencsapat, a Grácia, sokan kíváncsian figyelték, ki győz. Nos, nem kétséges, hogy a Princess, hiszen nemrégiben jelent meg harmadik albumuk. Azt beszélik, hogy akkor alakult az ellencsapat, amikor Kriszti, Kriszta és Ildikó a megszokott szerzők helyett a harmadik CD-jükhöz mást kértek fel. A hölgyek ezt nem kommentálják, csak annyit mondanak, hogy szerintük a koppintás volt a baj. Ugyanis a gráciások is ugyanolyan cuccokban álltak a színpadra, mint ők.

– Ugyanazt a stílust játszották, legalább más formációt találtak volna ki – mondják a lányok. Azt gondolták: elég három hegedűs lányt találni, és máris kész a siker. De a sikerhez rengeteg munka kell. – A tehetség és a jó menedzser sem elég hozzá, szerencse is kell – állítja Ildikó. Azt mesélik, hogy a Princessben nincs rivalizálás. Mindenben közösen döntenek. Még abban is, hogy milyen ruhát varrassanak. Pedig mindhármuknak más szín a kedvence. – De csak egyetértésben lehet dolgozni – mondja Kriszti. A táncok bűvöletében című harmadik lemezünk platina lett.

– Zaklatottan élünk – mondják szinte egyszerre –, de majd nyáron pihenünk. Igaz, csak háromhétnyi lazítást engedélyeznek maguknak. Legutóbb Németországban mindennap más városban léptek fel. A német közönség nagyon hálás volt. Előadás után megvárták őket, s autogramot kértek. De előfordult olyan is, hogy követték őket a második városba. November és december ismét a turné hónapjai lesznek. Karácsonyra térnek haza, de szilveszterkor már Berlinben koccintanak. Nem is lennének nők, ha külföldi utazásaik során nem szakítanának időt vásárlásra.

– Szinte függők vagyunk – nevet Kriszti. – Hál’ istennek, kinyílt előttünk a világ – kopogják le az asztalon mindhárman. Németországban több tévéshow-ba is meghívást kaptak. Jártak Svájcban, Angliában, Olaszországban, Hollandiában, Csehországban, Lengyelországban, Mexikóban, az Egyesült Arab Emirátusban. A lányok nem titkolják, hogy már készülnek a negyedik Princess-albumra. Régebben egy hónapra bevonultak a stúdióba, és amíg el nem készült a lemez, szinte ki sem jöttek onnan. Most másképpen lesz. Apránként készítik, szép nyugodtan.

Júniusban a Budai Parkszínpadon lesz lemezbemutató koncertjük, aztán elvonulnak három hétre szabadságra. Hiszen így is keveset találkoznak kedvesükkel. Ildikó párja Németországban él. Kriszti szerelme Olaszországban dolgozik. Mindhárman jó előre megtervezték a nyaralást. Kriszta barátnőjével Toscanát akarja felfedezni. Kriszti Olaszországba utazik a barátjához, bejárják az országot. Ildikó Dél-Franciaországban tölti idejét párjával, hajókáznak, s ha minden sikerül, néhány napra Olaszországban találkozik a két pár. Amikor visszatérnek, azonnal muzsikálni indulnak, méghozzá itthon, több vidéki városban adnak élő koncerteket.

Sándor Kriszti

Horoszkópja: Mérleg

Tanulmányok: Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium, Miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Főiskola

Zenélt: MÁV Szimfonikus Zenekar, BM Duna Szimfonikus Zenekar, Lehár Interoperett Zenekar, Musical World Zenekar

Molnár Ildikó

Horoszkópja: Vízöntő

Tanulmányok: óbudai zenei általános iskola, Szent István Király Zeneművészeti Iskola, Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola, Győri Zeneművészeti Főiskola

Zenélt: Danubia Ifjúsági Zenekar

Pados Kriszta

Horoszkópja: Rák

Tanulmányok: Kecskemét, Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola, Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola

Zenélt: Rockszínház, a házi zenekar hegedűse, a Fame című musicalben szólót hegedült a Thália Színházban

Tanulmányok: Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium, Miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Főiskola

Zenélt: MÁV Szimfonikus Zenekar, BM Duna Szimfonikus Zenekar, Lehár Interoperett Zenekar, Musical World Zenekar Molnár Ildikó Horoszkópja: Vízöntő

Tanulmányok: óbudai zenei általános iskola, Szent István Király Zeneművészeti Iskola, Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola, Győri Zeneművészeti Főiskola

Zenélt: Danubia Ifjúsági Zenekar Pados Kriszta Horoszkópja: Rák

Tanulmányok: Kecskemét, Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola, Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola

Zenélt: Rockszínház, a házi zenekar hegedűse, a Fame című musicalben szólót hegedült a Thália Színházban -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!