Hírek

2005.05.13. 00:00

Ronaldo a szerelem útvesztőjében

Ronaldo két napja szakított Danielával, akit szeretett volna feleségül venni, de csak akkor, ha már törvényesen is elvált a nejétől, Milene Dominguestől.

Hegyi Áron

A történet 1999-ben kezdődik, amikor a 23 éves brazil futballzseni feleségül veszi az akkor 19 éves Milene Dominguest. Igazi futballszerelem, hiszen a kedves, Milene is profi labdarúgó, olyannyira, hogy tagja a világ élvonalába tartozó brazil válogatottnak. Ronaldo ekkor már Európában játszik, a holland PSV és a spanyol Barcelona után éppen az olasz Internazionale foglalkoztatja.

Brazília álompárja 1999 szeptemberében kürtölte világgá az örömhírt: 2000 áprilisában jön a trónörökös. Így is lett, a kis Ronald idén már ötödik születésnapját ünnepelte. A házasság ettől még nem jó, elsősorban Ronnie miatt: rendkívül féltékeny és igencsak hűtlen. Milene komolyabban vehette volna férje előéletét.

Ronnie első nagy szerelme, a nála négy évvel idősebb Nadia França követte őt a PSV-hez Eindhovenbe. A szerelem nem tartott sokáig, a szakítást pedig újabb nőügyek követték, amelyek közül a Suzanna Wernerrel folytatott kapcsolat volt a legkomolyabb. Ám ezt is tönkretette a kölcsönös féltékenykedés. Ekkor jött az újabb szerelem, Milene. Ronaldo ebben a kapcsolatban sem tudta meghazudtolni önmagát. A játék sem ment neki igazán az Interben, sokat volt sérült, majd kisvártatva el is hagyta az olasz klubot, a Real Madridhoz szerződött. A pletykák szerint a klubváltás legfőbb oka az volt, hogy Ronnie szerint Milene összeszűrte a levet klubtársával, a holland Clerence Seedorffal.

Új város, új szerelem – és nem is egy. Ronnie-t hol az aktuális Miss Spanyolország, hol egy Playboy-címlap brazil tévésztár, hol pedig egy katalán fotómodell társaságában lehetett lencsevégre kapni. Ámor eddigi leghegyesebb nyila azonban csak tavaly júniusban találta szíven Ronnie-t. Ekkor ismerkedett meg és szeretett bele Daniela Cicarellibe, aki szeptemberben ország-világ tudomására hozta: hamarosan egybekelnek.

Szép szavak, a gond csak az, hogy a világbajnok csatár ekkor még javában házas. A válás ugyan már folyamatban van, de semmi több. Ronaldo magához II. János Pál pápához fordult, hogy érvénytelenítse házasságát, a szentatya azonban hajthatatlan volt. Az esküvőt januárra tűzték ki, végül azonban válás híján csak egy formális szertartást rendeztek februárban a Párizs közeli Chateau de Chantillyben. Kétszáz meghívott vendég kívánt sok boldogságot az ifjú párnak, akik nem szívlelték meg a jó tanácsokat. Daniela szóvivője két napja jelentette be, hogy az ifjú hölgy minden kapcsolatot megszakított Ronaldóval. Itt tartunk most…

Kapitányi öröm

A legjobb hatással eddig Daniela volt Ronaldóra. Jellemző, hogy Carlos Alberto Parreira, a brazil szövetségi kapitány nem győzött álmélkodni azon, milyen jó erőben van az öt felesleges kilótól megszabaduló sztár. Ilyesmire korábban nem volt példa, a nagy szerelem mindig túlsúllyal járt nála.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!