Hírek

2005.07.29. 00:00

A budai plázs után is tartozik a pesti szervezője

Az Újbuda Plázs (UP) Kft. vezetőjének, Kalmár Zoltánnak rosszul esett az elmaradt Pesti Plázs szervezőjének nyilatkozata. Maros Róbert, az Ark Event Kft. (AE) tulajdonosa azzal vádolta meg lapunkban a fővárost, nem alkalmazott egyenlő elbánást az engedélyek kiadásakor.

Zsidai P.

A lágymányosi rendezvény tavalyi szervezője ugyanis szintén tartozik a Fővárosi Közterület-felügyeletnek. Ettől függetlenül  a városképvédelmi bizottság a pesti plázsnak nem, a budainak viszont adott közterület-használati engedélyt. Kalmár Zoltán lapunknak elmondta, Maros Róbert azt elfelejtette közölni a bizottsággal, hogy az adósságot saját cége hagyta maga mögött. Tavaly ugyanis az AE rendezte a Budai Plázst, miután megvette a jogot a Bahia Kft.-től. Kalmár azért is tartja igaztalannak Molnár szavait, mivel az UP idén májusban alakult, tehát fizikailag sem lehet adósa az FKF Rt.-nek. Kalmár szerint mindenkinek azonos feltételeknek kell megfelelnie. – A XIII. kerület nem támogatta a rendezvényt, a XI. azonban igen. Nekünk elkészült a forgalomelterelési tanulmányunk, az AE-nek nem. Eddig elég volt utólag fizetni, de az AE tavalyi adósságai miatt idén már mindenkitől előre kérik a pénzt a közreműködők – mondta a Reggelnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!