Hírek

2005.07.14. 06:58

Édes, titkos gondolatok a metrószerelvényen

Mire gondol a föld alatt? – kérdezték meg az embereket egy felmérésben. A felvetés korántsem olyan bizarr, mint első hallásra tetszik: valójában azt kívánták megtudakolni, mi foglalkoztatja az utasokat a metrón.

Cs. E.

A Viacom Outdors vizsgálata érdekes eredményeket hozott. Ezek szerint a nők 42 százaléka szexuálisan fantáziál az alagútban. A férfiaknál ez az arány csak 22 százalék. Egyébként az erősebb nem gondolataiban a szex állandó szereplő; csak a földalattin vezetnek a nők. Tovább ismertetve a felmérést, a BBC arról tudósít, hogy a metróutasok 65 százaléka  töpreng a munkájáról, s 43–45 százalékukat foglalkoztatja a kocsiban ülő többi utas. A közlekedők felének eszébe jutnak a családtagok és a barátok, 38 százalék a szabad idejét tervezgeti. Az utasok negyede „eszik” menet közben, míg egyötödük a szabadságra készül. A felmérést végző szociológus szerint meglepő eredmény, hogy az utasok korántsem olyan feszültek, mint gondolták, sőt. A tényekhez hozzátartozik, hogy a vizsgálatot a londoni robbantásos merénylet előtt végezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!