Hírek

2005.07.25. 06:16

Huszti Metzben, Beppe Signori nem játszott

Hosszas huzavona után Huszti Szabolcsnak sikerült külföldre szerződnie. A magának a Ferencvárosban nevet szerzett ifjú futballista a francia Metz csapatához írt alá három esztendőre. A játékos „fantasztikus lehetőségnek” tartja a szerződtetését, s már alig várja, hogy a hétvégén bemutatkozzon új csapatában a Paris SG ellen.

M. P.

[caption id="" align="alignleft" width="150"] Rajczit (elől) az indulatai vezérelték
[/caption]Huszti szerződése lejárt a Fradinál, így csupán nevelési költségtérítés illeti meg klubját (körülbelül hatvanmillió forint). Végül megérkezett Debrecenbe Guiseppe (Beppe) Signori. A 37 éves olasz klasszis péntek este még nem tudta, miről van szó, ám ezzel együtt menedzsere társaságában szombaton ott volt a Vágóhíd utcai pályán. A klub honlapjának információja alapján okkal várták a szurkolók (négyezren voltak), hogy játszik a DVSC-ben, de nem vállalta a bemutatkozást. A csapat nélküle is legyőzte a nagyváradiakat (1-0), Signori jövőjéről pedig egyelőre nem lehet biztosat tudni.

Az Újpest rangos ellenfelet fogadott, az angol Ipswich Town volt a Megyeri út vendége. Az újpestiek a szünetben vesztésre álltak (1-2), ám a második félidőben fordítottak, és megnyerték a mérkőzést (3-2). Az eredmény biztató a hétvégi bajnoki rajt előtt, az már kevésbé, hogy a két gólt jegyző Rajczi Péter belefejelt Jim Maguilton arcába. Azonnal kiállították, Mészöly Géza pedig a lefújás után elnézést kért az angolok pályaedzőjétől, aki egy kézlegyintéssel elintézte az esetet: „Van úgy, hogy megbolondul egy futballista…”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!