Hírek

2005.08.13. 00:00

Akár világhírűek is lehetnek

Minek is szépítenénk, a lányok között egyetlen Cindy Crawfordot, Heidi Klumot sem láttunk. Persze a modellnek nem kell szépségkirálynőnek lennie, de az nem árt, ha van kisugárzása.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Középen a debreceni, szőke lány, Tabnai Anna, aki Sanghajba utazhat. Miskolczi Szilvia (balról) és Ralf Kitty modellszerződést kap az ügynökségtől.
[/caption]A magyarországi válogatások után az Elite Model Look II. közép-európai elődöntőjére tíz magyar leányzó utazott Ausztriába. Itthon öt helyen – Győr, Siófok, Pécs, Szeged, Budapest – válogattak a sok jelentkező lány közül a hozzáértők. A szomszédban, Ausztriában, pontosabban Parndorfban két legyet ütöttek egy csapásra. Megnyitották az új outlet centert, a BIGG-et, de az est fénypontja mégiscsak a modellverseny volt. Tíz magyar és tíz osztrák leányzó vetélkedett, hogy ki lesz az, aki ez év novemberében  Sanghajban, a világversenyen bemutatkozhat.

Feltűnő, hogy a húsz fiatal között csupán egy-két barna hajú lány lépett a kifutóra. A többiek szőkék voltak. Általában a fodrászok munkáját dicsérik a színek, ugyanis a csinos, magas lányok karakterükben inkább barnák lennének. Ezek szerint idén a szőke haj a divat. Bármelyikük modellkedik majd, akár havonta más színű lehet a frizurája, ugyanis a reklám és a pénzes megrendelő diktál.

Minden elfogultság nélkül állítom, a magyar lányok szebbek voltak, mint az osztrákok, vagy inkább bájosabbak. Sorban, ahogy a kifutóra léptek, az új üzletek különböző ruháiban lejtettek el a kíváncsi tekintetek előtt.  Érezhető volt az urak hirtelen figyelme, amikor az ifjú hölgyek fehérneműben és fürdőruhában léptek a reflektorfénybe. A modellek között alig akad olyan, akinek rövid a haja. Mégis az osztrákok közül az egyetlen rövid hajú, szőke leányzó lett a befutó. Így, ha szerencsés, Johanna futhat be majd világkarriert. A bécsi lány tizenhat éves és száznyolcvan centi magas. Nem kimondottan nőies alkat. Talán valamilyen sportot űzött. Erre széles válla utal.

A magyar hajadonok közül a tizennyolc éves Tabnai Anna utazhat ki novemberben a világversenyre. A szőkeség kék szemű és debreceni. Egy híján száznyolcvan centi magas.Az eredményhirdetés után Annát körbevették barátnői és szülei. Látszott a szőkeségen, hogy szinte még fel sem fogta, milyen lehetőséget kap a világhírű ügynökségtől. Például Sanghajban is megmutathatja sudárságát és szexis mosolyát. A kedves lánynak persze nem elég, hogy magas, karcsú, a szerencse sem árt. Ha a távoli országban nem is győz majd Anna, attól még keresett modell lehet, hiszen az ügynökségnél számon tartják. Azt mondják, nem egy magyar lányt köt szerződés az Elite Model Look nemezetközi céghez. Ez nemcsak kecsegtető ajánlat, hanem igazi lehetőség. Hiszen ettől az nemzetközi ügynökségtől indult világkarrierje Cindy Crawfordnak, Claudia Schiffernek is, és még sorolhatnánk az ismert, keresett modellek nevét.

Mindkét ország lányai közül hármat-hármat választottak ki végül. A második és harmadik helyezett viszont a Elite Model nemzetközi ügynökségtől több éves szerződést kap. Valljuk be, ez sem semmi!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!