Hírek

2005.08.08. 06:17

Formás lányokból válogatják a jövő modelljeit

Feketék, barnák, szőkék és vörösek. Szép lányok. Ennyi csinos, hosszú lábú szépség még nem gyűlt össze ebben a belvárosi étteremben. Nem vacsorára érkeztek, hanem válogatásra. Az Elite Model Look 2005. versenyének utolsó fordulója volt Pesten. A modell pályára vágyó lányok Győrben, Siófokon, Pécsett és Szegeden is jelentkezhettek a világversenyre.

Sz. Á.

Érdekes volt megfigyelni Peter Hubert versenyigazgatót, amint szakértő szemmel a lányokat mustrálta. Az igazán szép, magas, szexis, fekete lány, Sipos Bettina bekerült a tíz, bikiniben is bemutatkozó közé, bár nem biztos befutó. Ugyanis minél vékonyabb, minél magasabb a versenyző hölgy annál jobb. A szépség nem okvetlenül fontos. Majd a sminkes és a fotós csodát művel velük, illetve a fotójukkal.

Mielőtt Peter Huber megmérte a lányok magasságát, és megnézte a róluk készült fotókat, az ifjú hölgyek kérdőívek fölé görnyedtek. Milyen nyelven beszélnek, milyen sportot űznek, táncolnak-e, motoroznak-e, ezekre a kérdésekre kellett többek között felelniük. A rangos nemzetközi versenyre tizennégy és huszonkét év közötti lányok jelentkezhettek.

Az Elite Model Look II. közép-európai döntője augusztus 11-én lesz Parndorfban. Ott a tíz magyar lány az osztrákokkal mérheti össze magát. Novemberben Sanghajban lesz majd a világverseny döntője. Az 1983 óta évente megrendezett modellverseny a legnagyobb és a legexkluzívabb a világon. Itt tűnt fel például Claudia Schiffer, Naomi Campbell és Linda Evangelista is.

a világversenyre. Sz. Á. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!