Hírek

2005.08.12. 06:25

Mától árulják a visszavágó jegyeit Debrecenben

BAMA

Nagy az érdeklődés a Manchester United augusztus 24-i, pesti vendégjátéka iránt. A Debreceni VSC ma kezdi meg a jegyek értékesítését, a belépők ára 4000 és 8500 forint között lesz. Elővételi joguk van a Loki bérleteseinek – ők pénteken és szombaton vehetik meg jegyüket a klub Oláh Gábor utcai VIP-termében. A nem bérletes szurkolók szombaton 13 és 18 óra között Debrecenben három helyen vehetnek jegyet. Egyelőre nincs hír arról, lehet-e majd Budapesten is jegyet kapni a BL-selejtezőre, ugyanis a csapat tulajdonosa, a DVSC Futball Rt. a megmaradt jegyeket az NB I-es és az NB II-es klubok között kívánja értékesíteni.

A United természetesen a legerősebb csapatával érkezik majd Magyaroszágra. Legalábbis azokat a játékosokat tekintve, akik a harmadik selejtezőkörre vonatkozó nevezési határidőben az egyesület tagjai voltak. Mire eljön a budapesti utazás ideje, valószínűleg a brazil válogatott Cicinho is a MU alkalmazottja lesz majd, ám ő egészen biztosan nem léphet pályára a Puskás-stadionban. A Cafu-utódnak kikiáltott jobbhátvéd korábban azt mondta, nem akar a világbajnokság előtt Európába szerződni, fontosnak tartja, hogy otthon szem előtt legyen. Ugyanakkor úgy tűnik, a napokban megváltoztatta véleményét, s szívesen szerződik Angliába. A 25 éves védőt egyébként az AC Milan és a Juventus is szívesen leigazolta volna korábban. Cicinho nem számítana az Európai Unión kívüli játékosnak, mivel nagyapja származására tekintettel olasz útlevele is van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!