Hírek

2005.08.02. 00:00

Mobilcsomagokat kínál diákoknak a Pannon

A felsőoktatásban tanulók számára bocsátott ki tarifacsomagokat a Pannon GSM mobilszolgáltató.

B. M.

A Student Pack egyik változata a társaság MobiCard Plusz tarifájára épül. A SIM-kártya mellé havi 100 megabit ingyenes GPRS-szolgáltatás járul. Ezen keresztül wapolhatnak és internetezhetnek a diákok. Ezt az összeállítást egyszeri ötezer forint belépési díj ellenében vehetik igénybe az egyetemisták és főiskolások, havi bruttó négyezer forint használati díj fejében. A Pannon például azoknak ajánlja ezt a csomagot, akik a mobiltelefonon keresztül hordozható számítógépet is szeretnének használni a vezetékes telefon kötöttségeitől mentesen. Az elektronikus levelezés, a fax-küldés és az sms mellett teljes körű adatátviteli szolgáltatás vehető igénybe a mobilszélessáv segítségével.

A másik csomagban – tízezer forint belépési és hatezer havi használati díj megfizetésével – a diák kap egy Nokia telefont, egy djuice számlás előfizetést, havonta 30 Mb díjmentes GPRS-átvitelt. Az előfizetési díjból 3600 forint belföldi beszélgetésre, szöveges és képüzenet küldésére használható. Mindkét lehetőség csak a felsőoktatásban tanulók előtt áll nyitva. Fontos megszorítás, hogy csak új előfizetés esetén áll rendelkezésre – azoknak is, akik egyébként már évek óta ügyfelei a Pannonnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!