Hírek

2005.08.02. 05:59

Örökifjú világsztárok

Sharon Stone a maga negyvenhét évével ugyan már nem mai csirke, mégis szexisebb, mint valaha.

Gyulay Zoltán

[caption id="" align="alignleft" width="287"] Michelle Pfeiffer azt tartja, hogy a felkapottság és a népszerűség elfeledteti az éveket
[/caption]Tizenhárom esztendő telt  el nevezetes filmszerepe óta az immár klasszikussá vált Basic Instinctben, mintha mégsem fogna rajta az idő. Éppen ezért szeretne újra megmutatkozni a maga teljes valóságában. Az In Touch című amerikai magazin állítása szerint ugyanis ő az a sztár, akiről egészséges férfinak sok minden eszébe jut, csak épp az idő nem. Sharon „gyűjti” a titulusokat: az Empire 1995-ben a filmtörténet, a Playboy 1999-ben az évszázad száz legszexisebb nője közé választotta. Szerencsére nem látszik rajta, hogy gyermekkorában súlyos lovasbalesetet szenvedett, s az asztmán kívül cukorbetegségben is szenved. Mi lehet hát a titka ragyogásának? Saját bevallása szerint a tudatos és fegyelmezett élet, valamint két örökbe fogadott fia, Roan és Laird, akik mellett – mint mondja – egyszerűen sem kedve, sem ideje megöregedni. Az életének negyvenharmadik évét taposó Tom Cruise-nak sincs oka a panaszra. Az utánozhatatlan, győztes mosolya a védjegye. Egyszerűen nem ér rá unatkozni: jelenleg is forgat, méghozzá Rómában, ahol a Mission Impossible harmadik része készül. Föl sem veszi a munkával járó megterheléseket, a stresszt, egyszerűen immunis a fáradtságra. Kor ellen kitűnő ellenszernek tartja a szerelmet: kedvesével, Katie Holmes Hucke-packkel kamaszként fedezték fel maguknak az Örök Várost. Kevesen gondolnák azt is, hogy Michelle Pfeiffer is betöltötte a negyvenhetet, s korábbi fényéből, ragyogásából, kisugárzásából mit sem vesztett. Nehezen képzelhető el, pedig igaz: kislányként kövérkés volt, iskolatársai állandóan csúfolták. „Amikor az első fiú elkezdett érdeklődni irántam, alig akartam elhinni” – mondja a kaliforniai születésű filmcsillag. A rút kiskacsából azonban csodás hattyú lett. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!