Hírek

2005.08.10. 00:00

Válasz a fővárosi útfelújítások tájékoztatásához

Lapunk tegnap cikket közölt a fővárosi útfelújítások kommunikációs munkáiról. Állításunkkal ellentétben kérdéseinkre hétfőn, 17.26-kor kaptunk választ a tájékoztatást végző Privy Council PR-cégtől.

Zsidai P.

– Állnak-e szerződéses kapcsolatban a fővárosi önkormányzattal, annak valamely szervezeti egységével?
– A Privy Council semmilyen szerződéses kapcsolatban nem áll a fővárosi önkormányzattal. Megbízóink útfelújítási munkánk kivitelezői, akiknek kötelező tájékoztatási feladatait látjuk el alvállalkozóként.

– Hogyan működnek közre az útfelújítási munkák kommunikációjában?
– Feladatunk az útfelújítások helyi kommunikációja, illetve kapcsolattartás a kivitelezőkkel és a beruházóval. Segítjük a lakosság tájékoztatását, szórólapokat és tájékoztató táblákat készítünk, információs plakátokat helyezünk ki. A kivitelezők képviseletében egyeztetünk az egyes beruházások által érintett üzlettulajdonosok, irodák, civil szervezetek képviselőivel. Naponta többször informáljuk a Fővinformot az aktuális forgalmi helyzetről. Segítjük a médiakapcsolati munkát, a sajtótájékoztatók szervezését, információkat adunk a helyi közéletnek.

– Milyen kapcsolatban vannak a városháza sajtóosztályával, illetve illetékes bizottságaival, milyen munkát végeznek együtt?
– A városháza sajtóosztályával napi kapcsolatban vagyunk, folyamatosan tájékoztatjuk őket, és javaslatainkkal segítjük a munkájukat. A tájékoztató táblákat és szórólapokat a városháza által a kivitelezők számára előírt arculati kézikönyv alapján készítjük el.

– Mely kivitelező társaságokkal állnak kapcsolatban, és konkrétan milyen munkát végeznek számukra, milyen értékben és időtartamban?
– A Privy Council megbízatását az útépítő cégektől kapta, velük állunk szerződéses kapcsolatban. Munkánk öt hónapig tart, és nem haladja meg a 10 millió forintos nagyságrendet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!