Hírek

2005.08.27. 00:00

Világhírességek is eljönnek a Ráday Kultuccába

D. Sz.

– A Bárka Színház immár tíz éve, hogy megalakult. Kezdettől fogva arra törekedtünk, hogy a színházi előadásokon kívül más eseményeken is megjelenjünk. Ezért veszünk részt például a Művészetek Völgye Fesztiválon is. Itt, a Kultuccábban meglehetősen széles skálájú programokat kínálunk. Minden alkalommal rendkívül népszerű az irodalmi beszélgetések sorozatunk. A fiatal korosztály a törzsközönség, de természetesen fellépnek olyan előadók a rendezvényen, akik több generációt is vonzanak – mondta a Reggelnek Vidovszky György szervező.

Idén harmadik alkalommal vet horgonyt a Bárka hajója a kilencedik kerületben, a Ráday Kultuccában. A vízi jármű a Művészetek Völgyéből jön. A szervezők szerint a Bárka hajója a Káli-medence esszenciáját hozza magával. A háromnapos ingyenes programsorozat olyan különlegességet nyújt, mint a Balanescu Quartet Nagy-Britanniából vagy Boris Kovac és Mitsoura koncertje a Bakáts téri nagyszínpadon. A fesztivál az irodalom, a komoly- és a könynyűzene, valamint a film rajongóinak egyaránt tartalmas szórakozást kínál.

A környék lakói háromnapos hangos fesztiválra számíthatnak. Ajánlat azoknak, akik hajlamosak a zsörtölődésre a tömeg és a hangerő miatt: homlokráncolás helyett vegyüljenek el a sokadalomban és mulassanak ők is! Jobban járnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!