Hírek

2005.09.09. 06:30

Megasztárálmok: még öt napig

A kíváncsi újságírók nem hallhatják a harmadik Megasztárra jelentkezÕk műsorát. A magyarázat csak annyi: a zsűri ott helyben közli a szereplővel, hogy továbbjutott-e. És akkor az újság lelövi a poént.

Szilágyi Ágnes

A válogatás ötödik napján a stúdió előtt tömegével várnak a fiatalok arra, hogy szólítsák őket,és végre bejussanak a stúdióba az ítélÕszék elé. A zsűriben Pierrot helyén Novák Péter ül. A stúdióból kiszivárgó hírek szerint Novák jó hangulatot teremt. Az egyik dalra még táncra is perdült. Bár azt is mesélik, akik már megmérettek, hogy a zsűritagok kiabáltak egymással, amikor ő belépett. Nem csoda, naponta kétszáz „aranytorkúnak” hitt embert hallgatnak meg, és dönteniük kell.

Cina kissé idegesen fészkelÕdik a helyén, azon imádkozik, hogy kedves legyen zsűrihez, mert olyan hülye tud lenni, állítja. Különben „civilben” boltvezető, az egyik szuper turkálóban dolgozik. Az üzlet címét nem árulja el, bár az ő cuccán is látszik, hogy márkás helyrÕl kerültek ki egykor. Bátori Györgyi már tavaly is benevezett a tehetségkutatóra, ám be sem hívták. Most nem csupán kitöltötte a jelentkezési lapot, hanem hosszú rizsát is mellékelt. Most meg itt van. Tilla, a Megasztár „örökös tagja” is megjelenik a versenyzők között, telefonál. Az előző két Megasztár-válogatást is végigülte. – Sem nem jobbak, sem nem rosszabbak az elÕzÕeknél – állítja a mostani felhozatalról. Különböző emberek, de ez természetes, nem lesz Oláh Ibolya vagy Tóth Vera ismét. Ám ugyanolyan jók lehetnek. Persze, hogy jöttek őrültek is, akik azt képzelik magukról, hogy…

Visszajárókkal is találkoztak. Tilla azt is elárulja: találkozott már olyanokkal, akiktÕl a zsűri is „kiájult”. Így voltak annak idején például Bartók Eszterrel is. Bodor Ádám távolabb álldogál a tömegtÕl, kiderül, ikertestvérével érkezett, de csak Ádám produkálja magát. Jazzt, Emilió egyik nótáját és az Oroszlánkirály dalát hozta magával. Különben szakközépiskolába jár, és ha végez, rendőr lesz. Timi kicsit ideges, csalódott, nem hívják vissza. – Presser azt mondta, énektanárhoz kellene járnom. Soma csak annyit szólt, muzikális és tök ari kiscsaj vagyok – sopánkodik. A tanárnő hazatelefonál, még nem indul haza Pécs mellé, a zsűri visszavárja. Félóra múlva ragyog a mosolya, és azt mondja: továbbjutott. Jönnek a fiatalok, mint lepkék a fényre. Újabb sztárjelöltek. Boldogok vagy csalódottak lesznek? Ki tudja?!A Megasztár-gyár beindult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!