Hírek

2005.09.09. 00:00

Pierrot a Parkszínpadon

Ma este nyolc órakor a Budai Parkszínpadon ad koncertet Pierrot. A népszerű énekes pályája tizenöt éves jubileumát ünnepli a bulival.

Parcsami Gábor

[caption id="" align="alignleft" width="141"] Pierrot felhagyott ugyan a zsűrizéssel, de a zene töretlenül szívügye
[/caption]– Többnyire kisebb klubokban szeretek fellépni, mivel érzésem szerint azok illenek leginkább a zenémhez – mondja Pierrot. – Ma este mégis kivételt teszek, mivel a pályám tizenöt éves jubileumát ünnepelem. Ezenkívül egy másik évfordulót is megülök, hiszen tíz évvel ezelőtt ugyanezen a napon léptem fel először a Budai Parkszínpadon. Mellesleg, igaz, nem kerek évszám, de a harminchatodik születésnapomat is szeretném a barátaimmal és a rajongóimmal együtt megünnepelni. Pierrot a koncertről mindössze annyit árult el, hogy egy kicsit a nosztalgiázás jegyében válogatta össze a dalokat. – Titok, hogy pontosan melyik számaimat adom elő, csupán anynyit ígérhetek, hogy valamennyi ismertebb slágerem felcsendül majd ezen az esten – mondja. – Vendégeim is lesznek. Az ő nevüket sem árulom el, hiszen akkor már nem lenne igazi meglepetés.

Az énekes a Megasztár zsűritagjaként is ismert idehaza. Pierrot két év után, idén szakított a műsorral, de állítja, mindig szívesen emlékezik vissza az ott töltött időre. – Mint munka nem hiányzik a Megasztár, másrészt sajnálom, hogy már nem dolgozhatok együtt a műsorban részt vevő nagyszerű kollégákkal – mondja. – Időm nagy részét most más tölti ki. A napokban fejeztük be Nagy Edmond új lemezét, a Nagy hang, nagy szív címűt, amelynek én voltam a producere. A remek számokat felvonultató CD-n én is dalra fakadtam, az egyik számot Edmonddal közösen énekeljük. Ezenkívül mint játékszervező dolgozom a tizennégy részesre tervezett Agon című kalandjátékon. Szeptemberben még egy történelmi témájú interaktív kalandfilm forgatásában is közreműködök. Október elején pedig nyaralni szeretnék, mivel a munkák miatt erre nyáron nem volt lehetőségem.

Pierrot (Marosi Z. Tamás)

Budapest, 1969. szeptember 3.

Főbb lemezei: Gallery, Reprint, Café, Replay, Játék, Levelek a Holdba, Nekem senki nem hegedül, Babaházak I–II.

Főbb lemezei: Gallery, Reprint, Café, Replay, Játék, Levelek a Holdba, Nekem senki nem hegedül, Babaházak I–II. Pierrot felhagyott ugyan a zsűrizéssel, de a zene töretlenül szívügye -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!