Hírek

2005.11.14. 00:00

Százezer önkéntest vár a Fidesz a kampányra

„Országjáró toborzó körútra indulnak jövő héttől december 15-ig a Fidesz vezető politikusai” – jelentette be Rogán Antal kampányfőnök.

Éber S.

A Fidesz százezer önkéntest akar megnyerni, hogy segítsék a nagyobbik ellenzéki párt választási csapatának munkáját. A Fidesz levélben és telefonon is megkeresi majd a választókat. „A következő hónapokban, és a választási kampányban is, elsősorban az emberek segítségére kívánunk támaszkodni, a szocialistákkal és a kormánypártokkal nem pénzben kívánunk versenyezni” – hangoztatta a Fidesz kampányfőnöke. A szövetségi gyűlésen bejelentett önkénteseket toborzó kampány eredményeként eddig már 3200 ember jelentkezett  interneten, levélben és telefonon. Az elmúlt másfél évben 30 ezer önkéntes  segítette a párt munkáját. A Változás 2006 csapatához Eperjes Károly színművész, Grosics Gyula, az Aranycsapat kapusa és Kerényi Imre rendező is csatlakozott.

Az ellenzéki párt erősítésére válaszul a hétvégén a Fiatal Baloldal az V. kerületi Fidesz-székház előtt tiltakozott, mivel szerintük az ellenzéki párt a MIÉP-pel és a Jobbikkal korlátozza a kerületi szocialista polgármester jogkörét. A rendőrség kordont akart állítani a székház elé, de a Fidesz kérésére ezt elszállították. A fideszesek megengedték a demonstrálóknak, hogy székházukban felállítsák a FIB transzparenseit. A nagy összeborulásban Dobó László fideszes honatya egy Terror Házába szóló jegyet adott át Komássy Ákosnak, a FIB elnökének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!