Hírek

2006.02.25. 14:02

Thürmer: Ne a gazdagok osszák az ország pénzét

Ha a gazdagok osztják az ország pénzét, akkor a szegényebb emberek nem járnak jól - mondta Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke szombaton Kecskeméten.

BAMA

Nem minisztereket, közismert embereket vagy újságírókat, hanem egyszerű dolgozó embereket indítunk az országgyűlési választáson, akik, ha bejutnak a parlamentbe, a magyar dolgozók érdekeit fogják képviselni - mondta a pártelnök a Bács-Kiskun megyei kampánynyitó sajtótájékoztatón.

Thürmer Gyula pártja programjának egyik fontos célkitűzésének nevezte, hogy a nők nyugdíjkorhatárát 55, a férfiakét 60 évre állítsák vissza. A párt a multinacionális cégek helyett a magyar kis- és közepes vállalkozókat támogatná kiemelten. "Törvényben tiltanánk a bevásárlóközpontok nyitását" - tette hozzá.

A közszükségleti cikkek általános forgalmi adóját a minimálisra csökkentenék, vagy eltörölnék. Elképzelésük szerint az Országgyűlés legfeljebb 200 képviselőből állna és a honatyák csak átlagfizetést kapnának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!