Hírek

2006.03.08. 17:13

Deutsch 32,6 milliót kér számon

Ismételten feljelentést tett szerdán Deutsch-Für Tamás a miniszterelnök családi cége, a Fittelina Kft. ügyében a Legfőbb Ügyészségen.

Sz. Sz.

A fideszes honatya különösen nagy összegű adó- és társadalombiztosítási csalás, valamint magánokirat hamisítás bűncselekménye miatt kezdeményezte az eljárást. A politikus az ügyben ezúttal személyesen is megnevezte Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt és feleségét, Dobrev Klárát, valamint anyósát, Apró Piroskát. Deutsch-Für Tamás elmondta: a tudomására jutott új tények és okiratok birtokában tette meg újra a lépést. Ugyanis az ügyészség a személyi jövedelemadó-csalás miatt benyújtott korábbi feljelentését elutasító indokot cáfolni tudja. Ezek szerint Gyurcsány Ferenc családtagjainak meg kellett volna fizetniük a 26 millió forintos személyi jövedelemadót, valamint a 6,6 millió forintos egészségügyi hozzájárulást – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!