Hírek

2006.06.08. 12:41

Ingyensör a német gólok után

A futball- és sörkedvelő dortmundiak alighanem a B6 diszkó kivetítőjénél gyülekeznek majd a labdarúgó-világbajnokság nyitómeccse alatt, ugyanis a tulajdonos nem mindennapi ajándékkal gondoskodik az (öröm)mámorról.

BAMA

A Németország-Costa Rica meccs nézői közül ugyanis a tizedmagukkal - azaz épp tizenegyen - érkezők ingyen kapnak egy méternyi habzó nedűt. A hazai gólokat követő öt percben ráadásul  valamennyi vendég fizetés nélkül rendelhet sört.

Egy hamburgi szakács mind a 12 vb-stadiont felkereste - gyalogszerrel. A 28 éves Sebastian Schweppe 160 napos vándorútja során 4780 km-t hagyott maga mögött, és saját bevallása szerint mindenütt sikerült teljesítenie küldetését, azaz meggyőzni az embereket arról, hogy a németek megszerezhetik az aranyérmet. Túrája szerény költségvetésű volt, ugyanis mindössze 2 euróval indult útnak...

Hernan Crespo horkol. Az argentinok világklasszis csatára már olyan szintre fejlesztette "tudományát", hogy külön egyágyas szobába helyezték át a gárda herzogenaurachi szállodájában. Csapat- és hálótársa, Lionel Scaloni ugyanis reggelente folyton panaszkodott, hogy szemhunyásnyit sem tudott aludni miatta.

Meggyűlt a bajuk a hotelszobákkal a vb égimeszelőinek. Az egyformán 202 centis szerb Nikola Zigic, cseh Jan Koller és ausztrál Zeljko Kalac ugyanis nem fér el a szabványméretű fekhelyeken, így számukra külön 210 centi hosszú pótágyakat hozattak a szállodatulajdonosok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!