Hírek

2006.07.19. 20:33

Anikó nem talál férfit, Jenő futballistafeleség volt Comóban

Molnár Anikó panaszkodik, hogy nem talál megfelelő férfit, ezért inkább magával törődik, fogyasztókúrába kezdett. Az omegás Kóbor János is focizik augusztus másodikán a Puskás Ferenc Stadionban a Forma–1 pilótáiból verbuvált csapat ellen. Tavaly már egyszer reménytelenül futott Schumacher után, volt is combizomszakadása. M. Kiss Csaba, a TV2 Naplójából átigazolt az MTV-hez, ahol a Kékfényt bízták rá. A hányatott műsor ráncbaszedése lesz a feladata.

BAMA

Gesztesi Károly a hétvégén már magához ölelheti a hét elején született Panna Sárát, akit rodoszi filmes munkája miatt nem láthatott. Szerencséjére a görög bébicuccok és csecsemőjátékok vámmentesen behozhatók. Semmi sem lett Csiszár Jenő és Bakáts Tibor Settenkedő tervezett közös tévéprodukciójából, mivel közbeszólt a Mokka, amely miatt Csiszár a nyáron nem is megy szabadságra. Öt évig voltam szabadságon – jegyzi meg mosolyogva, arra utalva, hogy Comóban (Olaszország), ahol a párja kosárlabdázott, a „futballistafeleségek” mindennapi életét élte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!