Hírek

2006.07.06. 19:41

Szilvia Afrikában

Naponta láthatjuk a köztévé reggeli műsorában, amint turisztikai programajánlót készít. Magony Szilvia, egykori Anna-báli szépségkirálynő, Miss Balaton és az idei Miss Tourism győztese szeptemberben dél-afrikai turisztikai szépségversenyre utazik.

Csontos Tibor

[caption id="" align="alignleft" width="160"] Máig szépségkirálynőként emlegetik a diplomás műsorvezetőt
[/caption]„Nagyon örülök, hogy reggelente a turisztikai programajánlót készíthetem a köztelevízióban” – mondja Magony Szilvia, egykori Miss Balaton és Anna-báli szépségkirálynő, aki napjainkban e tévés műsorán keresztül a belföldi turizmus háziasszonya lett. Mi több, januárban megnyerte a Miss Tourism Hungary címet is. Mindez nem véletlen, hiszen tizennégy évesen már a modellszakmában dolgozott, döntős volt az Év arca versenyen is, de mint megjegyzi, a tanulást mindig fontosabbnak tartotta, minthogy végleg eljegyezze magát a szépségiparral.

Bevallja, hogy ezeken a versenyeken a díjak is vonzották, s elárulja, volt olyan nyereménye, amelyből családjával két hétig nyaralhatott. Két tannyelvű idegenforgalmi iskolába járt, majd a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett idegenforgalmi közgazdász diplomát. Úgy véli, túljutott már a szépségversenyeken, az sem zavarja, ha még mindig szépségkirálynőként emlegetik, ennek kedvező hatásait olykor még érzékeli is a szakmájában. Talán ennek is köszönhető, hogy a kereskedelmi televíziók megpróbálták becserkészni műsorvezetésre, de úgy érezte, komolytalan feladatokat bíztak volna rá, ezért nem vállalta a felkéréseket.

„A Miss Tourism Hungary cím azzal is jár, hogy szeptemberben Dél-Afrikába utazom a Miss Tourism World világversenyre – teszi hozzá. – Ez annyiban lesz eltérő a megszokott szépségversenyektől, hogy a bikinis és estélyis felvonuláson kívül valamennyi résztvevőnek bemutató előadást kell tartania hazája turisztikai célpontjairól, idegenforgalmi látványosságairól. Már gondolkozunk azon, mit viseljek majd ezen a bemutatón. Az biztos, hogy nem öltözöm népviseletbe, hiszen nehéz lenne kiválasztani, melyik magyar tájegység ruhája legyen rajtam.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!