Hírek

2006.09.18. 10:03

A Barátok közt titkai

A Barátok közt októberben lesz nyolcéves, de sikere töretlen. A producer szerint egyetlen titkuk van, hogy emberi kapcsolatokról szólnak, s nem politizálnak.

Dalia László

[caption id="" align="alignleft" width="180"] Xantus Barbara lesz az egyik vendégszereplő az új szezonban – fotó: RTL Klub
[/caption]Hihetetlen sikerszériát tudhat maga mögött a Barátok közt. Ma adják a 3537. részt, és októberben lesznek nyolcévesek. Még azt is a magukénak tudhatják, ami példátlan a magyar médiában, hogy egész nyáron róluk beszéltek, vagyis arról, hogy ki lőtte le Berényi Miklóst. Mindezt úgy, hogy nyári szünet lévén nem volt adásban a sorozat. Kalamár Tamás producer tréfásan azt mondja: „nem tudom, hogy csináljuk” és „nem csodálkozom a sikerünkön, mert optimista vagyok”, de azért nagyon jól ismeri a receptet, különben nem vezetnék a nézettségi listákat.

A 36. héten például a teljes lakosság körében az első öt helyen a sorozat egyes epizódjai szerepelnek. Csütörtökön több mint kétmillióan látták. A fiatalok között is vert mindenkit, hiszen 42 százalékukat ültette tévé elé. Kalamár szerint két titkuk van, a stáb elkötelezettsége, valamint hogy emberi történeteket írnak és nem politizálnak, nem aktualizálnak. Azt meghagyják a híradónak. „Arra is büszkék vagyunk, hogy kitaláltuk a »ki lőtte le Berényi Miklóst « kampányt, mert hasonlóval még egyetlen produkció sem szolgált. S egyetlen pillanatig sem lazítunk, újabb fiatal nézőket próbálunk elcsábítani.”

A minap egyébként szereplőválogatást is tartottak, bár nem konkrét szerepre kerestek embert, csak hogy bármikor legyen raktáron például egy „30 éves, magas pasi”. Forgattak két vendégszereplővel is, így hamarosan láthatjuk majd Xantus Barbarát és Horváth Évát. Polgár Emese, a szappanopera sajtófőnöke elmondta, hogy eddig azt is mindig sikerült megoldaniuk, hogy a gyerekszereplők ne hiányozzanak az iskolából. Igaz, többen magániskolába járnak, míg Bandika nem jelenik meg olyan gyakran a színen, hogy ez problémát okozhasson. Hasonlóan rugalmasan járnak el a színházi szerepek egyeztetésénél. Este ritkán forgatnak, viszont a délelőtti színházi próbákhoz is igazodni kell.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!