Hírek

2006.10.16. 06:12

Szulák – luxuskivitelben

Filmslágerek luxuskivitelben címmel jelenik meg hamarosan Szulák Andrea legújabb albuma. Az énekesnő ma már nem szeretne trendi lenni.

Csontos Tibor

[caption id="" align="alignleft" width="180"] Ma már ott tart, hogy nem szeretne meghökkenteni, csupán azt csinálná, ami örömet okoz neki a színpadon
[/caption]– Évek óta a topon van, alig győzi címlapokkal, interjúkkal. Árulja már el, mit lehet még öntől kérdezni?

– Szerintem már semmi újat. Egyébként is azt hiszem, ez az agyonkommunikált világ nem való az én ízlésemnek.

– Mondja ön, akinek beszélgetős show-műsora a legnézettebb programok egyike.

– Talán menti a helyzetemet, hogy valóban van bennem személyes kíváncsiság, érdeklődés bizonyos egyéniségekkel, jelenségekkel kapcsolatban.

– Sokan viszont arra kíváncsiak, miért tűnt el az a klasszikus popénekesnő, akit annyira kedveltek, és akit a musicalszínpadok, a képernyők elloptak tőlük.

– Annyira átalakult a magyar könnyűzenei élet, hogy nem kívántam ott lihegni az élbolyban, mi több, „leöregedni” a popzene színpadáról.

– Hosszú évekkel ezelőtt már tarolt a Filmslágerek magyarul című lemezen, most újra filmzenéket énekel. Mindez mintha keretbe foglalná eddigi pályáját.

– Remélem, nem érzi még, hogy vége a pályámnak, nem szeretném. A nekrológot is korainak tartom. Mára ott tartok, hogy nem feltétlenül szeretnék meghökkenteni és trendi lenni, vannak erre épp elegen. Olyasmivel foglalkoznék inkább, ami valóban örömöt szerez nekem.

– Ugye, ez a vallomása cseppet sem önzésből fakad?

– Tavaly Örömzene címmel turnéztunk az országban, és felléptünk a Művészetek Palotájában. Várakozáson felül sikerültek. Ezeken az estéken éreztem úgy a pályámon először, hogy a közönség ma már rám bízza, mivel szerzek örömet a színpadon.

– Legújabban a hamarosan megjelenő Cinema című lemezével.

– Ezen a lemezen felhívhatom a figyelmet tehetséges fiatal zenészekre, amilyen például Kosz Szilveszter és Riederauer Richard. December 3-án a Művészetek Palotájában velük és a Groovedealers együttessel ezt az albumot is bemutatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!