Hírek

2006.11.25. 14:29

Elfogadta az alapszabály-módosításokat

Egyhangúan több alapszabály-módosítást fogadott el a Fidesz rendkívüli, XXI. kongresszusa, köztük legfontosabbként létrehozták az Önkormányzati Képviselők Fórumát.

BAMA

A fórum az alapszabály-módosítás szerint a Fidesz egységes önkormányzati politikájának megvalósítása, valamint Szövetség által jelölt, illetve támogatott polgármesterek és önkormányzati képviselők tevékenységének összehangolása érdekében jön létre. Kövér László, az Országos Választmány elnöke a módosításokat azzal indokolta, hogy a változtatások javítják a Fidesz munkáját, illetve segítséget adnak ahhoz, hogy az önkormányzati képviselők és a polgármesterek a szövetség politikájához illeszkedő "trend" szerint vigyék a helyi ügyeket.

Kósa Lajos, a kongresszus levezető elnöke megállapította, hogy az 1816 meghívott küldöttből jelen lévő 1053 küldött ellenszavazat nélkül fogadta el a módosításokat.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!