Hírek

2007.03.29. 16:59

Kinevezték a regionális közigazgatási vezetőket

A közigazgatás átalakításának szimbolikus epizódjaként értékeli Gyurcsány Ferenc a hivatalvezetők kinevezését.

BAMA

A közigazgatás átalakításának szimbolikus epizódjaként értékeli Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a regionális közigazgatási hivatalvezetők kinevezését. Minderről a kormányfő tegnap a Parlamentben, a kinevezések átadásakor beszélt, hozzátéve: a közigazgatási reform nemcsak az önkormányzatok működésének átalakítását jelenti, hanem a kistérségek erősítését is. A miniszterelnök hangsúlyozta: az emberek jobb szolgáltatásért kevesebbet szeretnének fizetni, amikor igényben veszik a közigazgatás szolgáltatásait.

A miniszterelnök a Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal vezetőjének Forgács Imrét, a Közép-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal élére Gelencsér Józsefet, a Dél-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal vezetőjének Hoffmanné Németh Ildikót nevezte ki. Az Észak-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal élére Kerekes Edit, a Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal vezetői posztjára Németh Éva került, az Észak-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal vezetőjének Balás Istvánt, míg a Dél-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal vezetőjének Siket Juditot nevezte ki a kormányfő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!