Hírek

2007.08.30. 18:49

Kényelem, költségkontroll

A magyar piacon egyedülálló tarifacsomagokat kínál a Pannon. A Pannon Limit előfizetői egyszerre élvezhetik a hagyományos kártyás megoldások által kínált költségkontroll előnyeit, az annál kedvezőbb percdíjakat és készülékárakat, valamint a számlás előfizetésekhez hasonló fizetési kényelmet.

BAMA

Az új generációs tarifacsomag lényege a havi keretösszeg, mely biztosítja a tervezhetőséget, így az ügyfelek bizonyosak lehetnek abban, hogy költségeik nem lépik túl a tervezett határt. A Pannon Limit határt szab a költésnek, hiszen a keret lebeszélését követően nincs lehetőség további hívások kezdeményezésére, SMS küldésre. A havi keret automatikusan újratöltődik minden hónapban és teljes egészében felhasználható beszélgetésre és adatforgalomra. A keretösszegen felül az új generációs tarifacsomagnak külön előfizetési díja nincsen. A havi keret természetesen nem jelent merev korlátot: ha az ügyfél mégis többet kíván beszélni vagy SMS-ezni, az egyenleg bármikor kiegészíthető, növelhető bármilyen Pannon Feltöltőkártyával.

Az új generációs kártyás tarifacsomag választ ad a szülők problémáira is, akik olyan mobil-előfizetést keresnek gyermekeiknek, amely jól tervezhető, kényelmes, mégis rugalmas. Ha a gyermek – mondjuk a zsebpénzéből – további összeggel kívánja növelni egyenlegét, ennek sincsen semmi akadálya. További előny, hogy a havi kifizetések a számláshoz hasonló módon kényelmesen intézhetőek, nem szükséges a rendszeres feltöltéssel bajlódni. A Pannon Limit mindössze 2850 forint havonta. Az új generációs tarifacsomag előfizetői számára nyitva állnak azok a kedvezményes készülékvásárlási lehetőségek is, amelyeket a kártyás ügyfelek általában nem vehetnek igénybe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!