Hírek

2007.08.31. 14:56

Óránként egy busz jár kedden reggel

BAMA

Biztos, hogy káosz lesz szeptember 4-én Budapesten. A Metró, a HÉV és a fogaskerekű esetében vonalanként 20 százalékos minimális szolgáltatást, míg a busz, a villamos és a troli esetében óránként egy járat indítását javasolja ugyanis a szakszervezet. Ez azt jelenti, hogy csupán 6 Metró viszi majd az utasokat, amire nehéz lesz felférni, hiszen csúcsidőben 29 Metró szokott közlekedni. A javaslatra a BKV menedzsmentje szombaton ad választ.

A szakemberek szerint hiába tette le pénteken a szakszervezet az elégséges szolgáltatásra a javaslatot, hatalmas dugóra és több órás késésekre számíthatnak a munkába, illetve iskolába indulók Budapesten. A javaslat szerint a Metró, a HÉV és a fogaskerekű esetében vonalanként 20 százalékos minimális szolgáltatást, míg a busz, a villamos és a troli esetében óránként egy járat indítását javasolja ugyanis a szakszervezet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!