Hírek

2007.08.07. 10:51

Új szakasz várja a Mátra Ralin indulókat

Egy teljesen új útvonalon, a Petőfibánya - Gyöngyöspata közötti szakaszon is lehet majd nyomni a gázpedált

BAMA

Feltétlenül nézőcsalogatónak tekinthető, hogy egy teljesen új útvonalon, a Petőfibánya - Gyöngyöspata közötti szakaszon is lehet majd nyomni a gázpedált az Eurocar 98 Mátra Ralin, melyre mintegy száz indulót várnak. A Folax Hitel-kupáért kiírt, vasárnap 7 órakor kezdődő és körülbelül 13.20-ig tartó viadalon útlezárás is lesz, méghozzá két helyen.

"A Mátrakeresztes-Mátraszentimre és a Petőfibánya-Gyöngyöspata útvonalon megváltozott menetrend szerint közlekednek majd a helyközi autóbuszjáratok. A napközben tartandó másfél órás szünetben lesz majd arra lehetőség, hogy a buszok mellett az egyéb gépjárművek is közlekedjenek az említett helyeken"- közölte Füredi András,a szervezőbizottság vezetője.

Az autós verseny szempontból szűz területnek tekinthető, Patáig tartó szakaszra vélhetően sokan lesznek kíváncsiak. A szervezők azonban ezúttal is felhívják a figyelmet arra, hogy a közönség a rendezői utasításokat betartva foglaljon helyen a pályát övező térségben.

A Conrad Rali Túra Bajnokság hatodik futama MNASZ Amatőr Rallye Kupa- és STK-futamnak is számít. Az aszfalton rendezendő verseny össztávja 270 kilométer, a külön próba-szakaszok 46 kilométert tesznek ki. Ezekből a 2x13 kilométer zajlik majd új pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!