Hírek

2007.12.03. 10:42

Folytatódik a Zsanett-ügy

Már tart a nyomozás iratainak ismertetése a gyanú szerint rendőrök által megerőszakolt E. Zsanett ügyében, az öt gyanúsított így megismerheti a bizonyítási eljárás során összegyűjtött információkat

BAMA

Már tart a nyomozás iratainak ismertetése a gyanú szerint rendőrök által megerőszakolt E. Zsanett ügyében, az öt gyanúsított így megismerheti a bizonyítási eljárás során összegyűjtött információkat. Az ügyészségi szóvivő szerint érdemi döntés nem várható, így nem valószínű, hogy hétfőn megszüntetnék a rebiszesek elleni eljárást.

E. Zsanett azt állítja, az öt rendőr május 4-én Budapesten, a Múzeum körúton igazoltatta, majd egy sötét mellékutcába vitték, ahol ketten megerőszakolták. Mindannyian a Rebisz kötelékébe tartoztak, az eset miatt szolgálati viszonyukat felfüggesztették.

A Fővárosi Főügyészség május közepén jelentette be, hogy két rendőrt erőszakos közösülés bűntettével és vesztegetéssel, három rendőrt pedig bűnsegédként elkövetett erőszakos közösülés bűntettével gyanúsít. Ez az ügy, más rendőrségi botrányokkal együtt, hozzájárult a rendőrség vezetésének lecseréléséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!