Hírek

2008.04.27. 16:58

A pénz után a vezetők is fogynak a BKV-ból

A milliárdok után a vezetők is gyorsan fogynak a BKV-nál. Antal Attila, a BKV eltávozott vezérigazgatója után helyettese, Balogh Zsolt is kórházba került.

B. V.

A milliárdok után a vezetők is gyorsan fogynak a BKV-nál. Antal Attila, a BKV eltávozott vezérigazgatója után helyettese, Balogh Zsolt is kórházba került. A megbízott vezérigazgató szombaton munkahelyén lett rosszul.

A szakszervezetek pedig Somodi László, közlekedési vezérigazgató-helyettes azonnali leváltását követelik. Mégpedig azért, mert szerintük megszegte a megállapodásokat és szabadságot adott azoknak a kollégáknak, akik később a sztrájktörő villamosokat vezették.

A gyors vezetőváltások egyelőre nem oldják meg a cég egyre dagadó költségvetési hiányát. Vitézy Dávid, a VEKE elnöke szerint ez az összeg év végére elérheti akár a 15 milliárd forintot is. Az újabb, határozatlan idejű sztrájk idején a metrók közlekedni fognak: a metróvezetők ugyanis nem vállalták a munkabeszüntetést, mivel az nagy bizonytalanságot okoz, épp az érettségi környékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!