Hírek

2008.04.29. 09:15

Élelmiszerhamisítás egy halfeldolgozó üzemben

Bevonták egy halfeldolgozó működési engedélyét a baranyai Szentlászlón, miután a hatóság az üzemben több szabálytalanságra derített fényt és hamis élelmiszereket is talált

AS Network - bama.hu

Bevonták egy halfeldolgozó működési engedélyét a baranyai Szentlászlón, miután a hatóság az üzemben több szabálytalanságra derített fényt és hamis élelmiszereket is talált - írta kedden az Új Dunántúli Napló.

Vass Péter megyei főállatorvos elmondta, hogy a Szigetvár környéki vállalkozásnak biohal-feldolgozásra és -csomagolásra volt engedélye, ám a rendőrség, az élelmiszer-egészségügy és a munkaügyi felügyelőség közös, hétvégi akciója során a helyszínen csomagolásra előkészített baromfit, sertést, sőt másutt vásárolt, de biohalnak feltüntetett halat is talált.

A cég, melynek nevét egyelőre nem tárják a nyilvánosság elé, "a biohalból" Pécsett, Budapesten és az ország több nagyvárosában is hozott forgalomba - olvasható a baranyai napilapban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!