Hírek

2008.04.14. 09:22

Hat megyei SZDSZ a szakítás mellett

Az SZDSZ Győr-Moson-Sopron és Zala megyei szervezete az MSZP-vel kötött koalíció fenntartását támogatja. A liberálisok megyei szervezetei közül viszont eddig már hat - Csongrád, Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy és Tolna megye - döntött a szakítás mellett.

BAMA

Több helyen nem hoztak a koalícióból való kilépésre vonatkozó formális határozatot, de volt, ahol napirendre sem vették a témát. Ilyen volt a Kóka János bizalmasa, Jüttner Csaba által vezetett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezet, ahol annak ellenére nem tárgyalták a koalíciós szakítást, hogy az ülésen Horn Gábor ügyvivő is részt vett.

A Fodor Gábor hívének számító T. Asztalos Ildikó-vezette borsodi szervezet sem tárgyalta még a kérdést. A liberális párt országos tanácsa április 5-én döntött arról, hogy a koalícióból való kilépést javasolja az SZDSZ legfőbb döntéshozó szervének, a hónap utolsó hétvégéjére összehívott rendkívüli küldött-gyűlésnek.

(hírTV)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!