Hírek

2008.04.17. 18:23

Sikertörténet az üdülési csekk

Ma már hazánkban több mint 8500 üdülési csekk elfogadóhely biztosít különböző - szám szerint huszonhét típusú - szolgáltatást a vendégek számára

PA

Ma már hazánkban több mint 8500 üdülési csekk elfogadóhely biztosít különböző - szám szerint huszonhét típusú - szolgáltatást a vendégek számára - mondta el Karácsony Mihály, a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány elnöke. Az alapítvány "Hab a tortán" című kiadványa tartalmazza a helyeket és felsorolja a több mint nyolcszáz kedvezményes vagy térítésmentes plusz szolgáltatást.

A gyűjteményt tízezer példányban készítették el, s az üdülési csekk ügyfélszolgálati irodákban, illetve több Tourinform irodában ingyenesen elérhető. A kiadványból kiderül: 218 elfogadóhely ad árkedvezményt, 238 hely kínál térítésmentes plusz szolgáltatást. Ezen túl 72 helyen lehet kedvezményes plusz szolgáltatást igénybe venni, 122 helyen adnak kedvezményt és nyolc elfogadóhely pedig törzsvendég akcióval kecsegteti a vendégeket. Tavaly egymillió hétszázezer állampolgár volt jogosult harmincmilliárd forint értékben üdülési csekkre. 2008 első negyedévében több mint félmillióan vették igénybe tízmilliárd forint értékben a szolgáltatásokat, és még huszonöt milliárd forintnyi szelvény van az embereknél - jegyezte meg Karácsony Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!