Hírek

2008.06.08. 14:16

Caballero KO-val védte meg címét

Kiütéssel őrizte meg nagyharmatsúlyú világbajnoki címét a WBA szervezetnél a panamai Celestino Caballero

mti

Kiütéssel őrizte meg nagyharmatsúlyú világbajnoki címét a WBA szervezetnél a panamai Celestino Caballero, aki a 12. menetben vetett véget venezuelai kihívója, a hazai ringben fellépő Lorenzo Parra elleni összecsapásnak.

Caballerónak egy döntetlen és két vereség mellett ez volt a 29. diadala, amiből 19-et nyert meg KO-val. Riválisa, aki a légsúlyú kategóriában korábban világbajnoki elsőségig vitte, most kapott ki másodszor, miközben 28 győzelméből 18-at kiütéssel aratott.

Az amerikai Paul Williams visszaszerezte vb-övét a WBO váltósúlyú kategóriájában, miután a nyitómenetben kétszer is padlóra  küldte az őt korábban pontozással verő és titulusától megfosztó Puerto Ricó-i Carlos Quintanát a Connecticut állambeli Uncasville-ben.

Nem sikerült ugyanakkor a címvédés a WBO kispehelysúlyú világbajnokának, a mexikói Daniel Ponce de Leonnak, akit a Puerto Ricó-i Juan Manuel Lopez detronizált, meglepetésre már az első menetben feladásra késztetve ellenfelét az Atlantic Cityben rendezett összecsapáson.