Hírek

2008.07.12. 08:23

Augusztus 20.: idén 242 millióba kerül

Egy három cég alkotta konzorcium nyerte az augusztus 20-i ünnepségek lebonyolítására meghirdetett, nyílt közbeszerzési pályázatot – írja a hirado.hu.

BAMA

Egy három cég alkotta konzorcium nyerte az augusztus 20-i ünnepségek lebonyolítására meghirdetett, nyílt közbeszerzési pályázatot. A Pyro-Ker 2000 Kft., az Omega Trading Kft., valamint a Privatex-Pyro hungary Kft. nettó 241,6 millió forintért vállalta a feladatot. Ezért az összegért biztosítják a tűzijátékot, a zászlófelvonás és a tisztavatás megszervezését, valamint néhány, korábban soha nem látott programelemet. Erről részletes információt csak a szerződéskötés után lehet tudni, amit 8 napon belül írnak alá - közölte Daróczi Dávid pénteki tájékoztatóján.

Tavaly nettó 251 millióba kerültek az államalapítási ünnepségek, de akkor már 19-én is voltak programok - emlékeztetett a kormányszóvivő. A pályázati kiírásra egyébként három ajánlat érkezett összesen. A most lezárult tender nem csak az augusztus 20-i rendezvényekre szólt, hanem egy keretszerződést is biztosít az év végéig -vagy a 75 milliós keretösszeg kimerüléséig- más, országos jelentőségű események megrendezésére - mondta Daróczi Dávid. Ilyen volt eddig a Szűréssel az Életért Program, vagy a május elsejei rendezvények.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!