Hírek

2008.07.09. 10:07

Kik kísérik Gyeneseit Pekingbe?

Az önkormányzati minisztérium pontos menetrendet küldött a VGO-nak, hogy miképpen tölti vakációját Gyenesei István, a tárca vezetője.

VGO

A Világgazdaság Online részére megküldött közlemény leszögezi: „a kormány tagjainak nyári szabadságáról megjelent híradások több pontatlanságot is tartalmaztak, ezért szükségesnek láttuk, hogy a sajtó számára közreadjuk Gyenesei István önkormányzati miniszter programját”. A tárcavezető július második felében veszi ki éves rendes szabadságának egy részét: 11 napot tölt pihenéssel. Ez idő alatt Magyarországon tartózkodik, Budapesten, a Balatonon és Kaposvárott. Közben részt vesz a július 16-i és július 23-i kormányülésen.

Mint a sportért is felelős miniszter, a pekingi olimpia teljes időtartamára meghívást kapott hozzátartozójával együtt. Gyenesei a sportesemény első 5 napján fiával tartózkodik Pekingben. Majd megszakítja a hivatalos látogatást és munkavégzésre hazautazik. Ezt követően feleségével vesz részt az olimpia utolsó 6 napján, beleértve a záróünnepséget is. Jóllehet a miniszter meghívója két személyre és az olimpia teljes idejére szól, mind a fia, mind a felesége – a rövidebb időtartamú programra – saját költségén utazik a Pekingbe – hangsúlyozza a tárca sajtóosztályának közleménye.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!