Hírek

2008.07.18. 17:50

MSZP: három is van, mégsincs Fidesz-program

Varga szerint a három fideszes elképzelés a „gazdasági befagyasztó", a „felelőtlen álígérgető" és a „szociális megszorító" program.

tz

„Akinek három programja is van egy konkrét helyzet kezelésére, annak valójában egy sincs." Ezt Varga László, az MSZP parlamenti képviselője mondta pénteken a Fidesz gazdaságpolitikai elképzeléseiről. A szocialista politikus szerint mindez azt mutatja, hogy az ellenzéki pártban  káosz uralkodik a fontos kérdések megítélésében.

Varga szerint a három fideszes elképzelés a „gazdasági befagyasztó",  a „felelőtlen álígérgető" és a „szociális megszorító" program. A képviselő emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor korábban részt vett egy zártkörű beszélgetésen, ahol a kiszivárgott hírek szerint a beruházások leállításáról, és a nyugdíjak befagyasztásáról beszélt. Ezután viszont látva a közvélemény-kutatási adatokat, „felelőtlen ígérgetésekbe bocsátkozott".

Varga László ugyanakkor arról is beszélt, hogy a szocialista kormány folytatja munkáját, amelynek látszanak az eredményei is. Ezek közül a közút- és autópálya-fejlesztéseket emelte ki, amelyek véleménye szerint soha nem látott ütemben folynak. Hozzátette: folytatják a kis- és középvállalkozások támogatását, a rendszerváltás óta a legnagyobb beruházás eredményeképpen Kecskemétre települ a Mercedes, illetve folytatódik az Út a Munkához Program és az Új Magyarország Fejlesztési Terv is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!