Hírek

2008.07.15. 11:16

Új valóságshow szeptembertől

A külföldön hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow ősszel kerül az RTL Klub képernyőjére. Az új szuperprodukció celeb szereplői (köztük Falusi Mariann és Palik László) egy egzotikus, de korántsem összkomfortos tájon teszik próbára túlélőösztöneiket.

H. R.

[caption id="" align="alignleft" width="230"] Falusi Mariann sorsa a nézők kezében lesz
[/caption] A műsor (I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!) eredetileg az angol Granada London formátuma. Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában elsöprő sikert aratott és a legszélsőségesebb reakciókat kiváltó műsor most a magyar „számkivetett” celebek tűréshatárát fogja feszegetni: a „hazavágyó reality” ősztől az RTL Klub műsorán lesz látható heteken át. A show-ban híres emberek kerülnek dzsungeli környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve heteken keresztül kell kitartaniuk és túlélniük a borzalmakat, a modern világ minden megszokott kényelmétől elszakítva. Katasztrofális körülmények között nyomorognak, az ételt is maguknak kell megszerezniük számos, embert próbáló feladat teljesítése árán. Nem csoda hát, hogy a sztárok könyörögnek majd a nézőknek: Celeb vagyok, ments ki innen! És egyedül a néző az, aki szavazataival véget vethet kedvence szenvedésének, és repülőre ültetve hazaküldheti a kényelembe.
 
Amíg a külföldi műsorokban például Jordan, a „Kebelcsoda”-ként elhíresült modell, Cris Judd (Jennifer Lopez exférje), valamint Peter Andre (énekes) könyörgött a hazatérésért, addig Magyarországon többek között Falusi Mariann és Palik László lesz a műsor szereplője. A döntés tehát a nézők kezében van: melyik ismert szereplő a legszimpatikusabb, melyikükkel éreznek együtt és szánják meg annyira, hogy kimentsék.

H. R. Falusi Mariann sorsa a nézők kezében lesz Falusi Mariann -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!