Hírek

2008.10.12. 10:48

Teljes sorozatepizódok a megújuló YouTube videómegosztón

Teljes hosszúságban lesznek láthatóak a jövőben bizonyos televíziós sorozatok egyes részei a YouTube videómegosztó honlapon – ismertette az internetes cég közleményét az AFP. A nemzetközi népszerűségnek örvendő weboldalon eddig több részletben tettek csak közzé televíziós műsorokat.

fh

A Google tulajdonában lévő videómegosztón először olyan klasszikus sorozatok, mint a Star Trek, a MacGyver vagy a Beverly Hills 90210 epizódjait tekinthetik meg teljes hosszúságukban az érdeklődők. Ezek tartoznak ugyanis a portál szerkesztői szerint a honlap látogatóinak kedvencei közé.

„Ez az új, teljes hosszúságú formátum, amellyel együtt egy új videólejátszót is bemutatunk, izgalmas mérföldkőnek számít a YouTube történetében” – áll a cég közleményében. A szerkesztők egyben utaltak arra, hogy az új felületen ezentúl a lap közepén, nagyobb ablakban tekinthetők meg a videók, amelyeket virtuális vörös függöny keretez.

A YouTube egyébként már korábban bemutatott a portálon egy virtuális mozitermet, ahol rövid független filmeket nézhettek meg teljes hosszúságban az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!