Hírek

2008.11.04. 17:55

Hatszáz filmet vetítenek majd le a Reklámzabálók Éjszakáján

Idén sem fognak éhezni a reklámzabálók: a nemzetközi reklámipar legfrissebb 600 remeke jut el Magyarországra november 29-én a Reklámzabálók Éjszakáján.

BAMA

Az eseménynek a Budapest Congress and World Trade Center (volt Budapesti Kongresszusi Központ) ad otthont november 29-én két alkalommal délután 14 órától 18-ig, majd 19 órától hajnali 4-ig.

A rendezvényen bemutatkoznak a hongkongi, az orosz és a mexikói reklámok, míg a retró jegyében idén is látható majd válogatás régi magyar reklámokból. Helyet kapnak a reklámokban a világsztárok is: a Spice Girls, Ronaldo, Zidane, Carla Bruni, Georges Clooney mellett David Beckhammel, Sophie Marceau-val, Jean Renóval, Clive Owennel és Mihail Gorbacsovval készült reklámcsemegék színesítik az este kínálatát.

Borsos Sándor főszervező szerint nemcsak a reklámok, hanem a fogyasztók is változnak: megfigyelhető a reklámtudatosság, ami főként a 16-25 éves korosztályra jellemző. Van rálátásuk a világra, és szelektálnak. Vélhetően a fiatalítás jele az is, hogy a Reklámzabálók Éjszakája és a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) idén első alkalommal hirdette meg az Ifjú Penge Pályázatot, amelyre kreatív fiatalok alkotásait várják. A pályázattal kapcsolatos részletek megtalálhatók a www.reklamzabalok.hu honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!