Hírek

2008.11.28. 08:48

Letöltendő börtönt kapott egy rebiszes

Letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a Rendészeti Biztonsági Szolgálat egyik zászlósát,

BAMA

Letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a Rendészeti Biztonsági Szolgálat egyik zászlósát, aki 2006. szeptember 20-án úgy összerugdosott egy megbilincselt, földön fekvő férfit, hogy az nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, csigolyatörést szenvedett - írta a pénteki Magyar Hírlap és a Magyar Nemzet.

A Magyar Hírlap szerint a rendőrség hivatalos személy elleni erőszakkal és garázdasággal gyanúsította meg a baleseti sebészetre beszállított sérültet, a nyomozás azonban megállapította, hogy nem vett részt a zavargásokban.

A két évvel ezelőtt elkövetett rendőri túlkapások nyomán indított eljárásokban első alkalommal fordult elő, hogy a másodfokú bíróság megváltoztatva az elsőfokú határozatot, letöltendő börtönbüntetéssel sújtotta a vádlottat. A Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta ugyan az egy év négy hónap szabadságvesztést, de letöltendőre súlyosbította azt - olvasható a lapban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!