Hírek

2008.11.14. 16:15

Pandáé volt a megtalált kabát

„Az elsődleges adatok szerint feltehetően az Emődről tavaly szeptemberben eltűnt kislány csontjait találták meg Emőd és Vatta települések között egy bozótos területen” – közölte pénteken Borsod megyei rendőr-főkapitányság.

É. S.

Állampolgári bejelentés alapján előkerült egy gyermekméretű kiskabát, amelyről bebizonyosodott, hogy azt a kislány viselte eltűnése napján. A ruházat mellett emberi maradványokat – koponyát és bordacsontot – is találtak, amelyekről az elsődleges vizsgálatok alapján megállapították, hogy gyermektől származhatnak. Eddig idegenkezűségre utaló adat, nyom nem merült fel, a csontokon nem találtak sérüléseket.

Emődről tavaly szeptember 4-én tűnt el a kétéves Paula nevű, Panda becenevű kislány, déli 12 órakor egy Maci névre hallgató keverék kutyával együtt. A kislány keresését még aznap nagy erőkkel megkezdték. A gyermeket a rendőrség, a határőrség és a polgárőrség munkatársai, valamint a miskolci Spider speciális mentőcsapat, önkéntesek és egy sportrepülő is kutatta. Több százan vettek részt a keresésben.

Eltűnése után öt nappal az emődi kislány kutyája hazament. A speciális mentők kutyáikkal megpróbálták felderíteni, honnan jöhetett haza az eb, ám munkájukat nehezítette, hogy a kutya tüzelt, és ez a körülmény elterelte a kereső ebek figyelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!