Hírek

2009.02.18. 18:37

Pénteken adják át a magyar rendőröknek Raffaelt és Némethet

Már öt gyanúsítottat állított elő a rendőrség a veszprémi Cozma-gyilkossággal kapcsolatban. Szerdán Zalaegerszegen elfogták a 47 éves B. Csabát, és megkezdték kihallgatását.

gyanúsított, előállít, rendőrség, veszprém, Cozma, gyilkosság, B. Csaba, kihallgatás

A férfi pontos szerepe még nem tisztázott, a nyomozók a kihallgatásokon és a veszprémi szórakozóhely kamerái által készített felvételek alapján azonosították az újabb gyanúsítottat.

A korábban Ausztriában elfogott Raffael Sándort és Németh Győzőt pénteken adják át az osztrák hatóságok a magyar nyomozóknak. A rendőrség arról nem nyilatkozott, hogy melyik határátkelőnél és hány órakor adják át a két fogva tartott személyt a veszprémi nyomozóknak. Raffael és Németh a múlt héten a grazi bíróságon beleegyező nyilatkozatot tett arra vonatkozóan, hogy a kiadatásukat gyorsított eljárásban foganatosítsák.

A rendőrség szerint a tanúvallomások egyértelműen azt igazolják, hogy Raffael szúrta le Cozmát. Rendőrkézen van Sztojka Iván, aki múlt csütörtökön éjszaka önként jelentkezett a veszprémi rendőrségen, illetve a hét elején Budapesten fogták el a bűnügy negyedik gyanúsítottját, a 32 éves P. Gábort. A gyanúsítottak közül Sztojkát 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

gyanúsított, előállít, rendőrség, veszprém, Cozma, gyilkosság, B. Csaba, kihallgatás -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!