Hírek

2009.04.19. 15:55

A Google ingyenes képzést szervez - Komoly üzletek múlhatnak az internetes marketingen

A Google ingyenes webanalitikával foglalkozó internetes szemináriumot tervez a téma iránt érdeklődő kezdő és haladó marketing szakemberek számára.

Magyar - Mérnök

A Magyar Reklámszövetség becslése szerint a hazai nettó reklámköltés az összes szektort figyelembe véve átlagosan 6,24 százalékkal nőtt a tavalyi évben - ezen belül az egyetlen szektor, amely átlagon felüli növekedésre volt képes, az internetes hirdetések piaca, amely 43,68 százalékkal szárnyalta túl tavalyi eredményét, így immáron a reklámtorta 10 százalékát mondhatja magáénak - írja a www.magyar-mernok.hu.

Ez azt mutatja, hogy a magyarországi reklámpiac is a nemzetközi trendeknek megfelelő irányba mozdul el.

Ezt felismerve a Google egy ingyenes képzéssorozatot hoz létre az internetes marketing világa iránt érdeklődők számára. Az internetes szeminárium előadásai bárhonnan hozzáférhetők lesznek.
A webanalitika fontosságát ma már egyetlen, weboldallal rendelkező vállalat sem vitathatja el.

A céges honlap a legtöbb ember számára az adott céghez vezető kapu, amelynek minőségén komoly üzletek múlhatnak. Elemzéséhez és fejlesztéséhez elengedhetetlen a jól képzett webanalitikai szakember, és az ő munkáját megkönnyítő, kellően sokoldalú és intelligens szoftver.

Magyar - Mérnök -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!