Hírek

2009.04.18. 09:53

Ficsor kinevezése a titkosszolgálatok arcul csapása - Döbbenet a munkatársaknál

Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök volt kabinetfőnökének kinevezése egyébként a titkosszolgálatok munkatársait is megdöbbentette - írja a Magyar Nemzet.

STOP - Magyar Nemzet

Kocsis Kálmán, az Információs Hivatal volt főigazgatója szerint a fiatalember megbízása a szolgálatok ,,arcul csapása". A Magyar Nemzetnek kifejtette: Ficsor jelölése vagy azt jelenti, hogy a döntéshozóknak - köztük az új kormányfőnek - fogalma sincs a nemzetbiztonságról, vagy azt, hogy szándékosan degradálni akarják ezeket a szervezeteket.

,,Elképzelhetetlen, hogy egy ilyen tapasztalatlan fiatalember tábornokoknak adjon utasításokat, vagy mutasson irányvonalat" - hangsúlyozta Kocsis Kálmán - idézi a lapot a stop.hu.

Ficsor Ádám egyébként gyors közigazgatási karriert futott be Gyurcsány Ferenc védőszárnyai alatt. 

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumban 24 évesen már főosztály-vezetői poszton volt, az uniós agrártámogatások szétosztására beindított Leader-programot irányította.

A Magyar Nemzet összeállításából kiderül, hogy Ficsor Ádám közreműködésével EU-s pénzekből szinte kizárólag MSZP-szimpatizánsokat támogattak a Leader-csoportokon keresztül, de a szocialisták a vidékfejlesztéssel kapcsolatos szakmai képzési és irányító rendszerekre is ,,rátelepedtek".

STOP - Magyar Nemzet -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!