Hírek

2009.07.07. 09:59

Európában nyaral? - Itt megtalál minden hasznos tudnivalót

A nyaralási szezonhoz igazodva aktualizált tartalommal újraindult az EUvonal európai utazási aloldala, ahol az érdeklődők gyakorlatias választ találhatnak európai nyaralással kapcsolatban felmerülő kérdéseikre.

EUvonal - VG Online

Valóban utazhatok a keményfedelű személyi igazolványommal Máltára? Mi a különbség, ha utasbiztosítást kötök, vagy ha kiváltom az ingyenes Európai Egészségbiztosítási Kártyát? Vezethetek valamennyi tagállamban a jogosítványommal? Hol találok helyi tömegközlekedési menetrendet, autópálya-információkat, időjárás-jelentést vagy szállás-információkat? Hogyan vehetek igénybe diákkedvezményeket egy másik tagállamban? Mennyibe kerül egy hajvágás Máltán?

Az EUvonal naponta több száz ehhez hasonló kérdést válaszol meg a nyári szezonban. A tavalyihoz képest aktualizált tartalommal ismét elérhető a leggyakoribb kérdések alapján kialakított "Európai vakáció" aloldal.

Az euvonal.hu/europai_vakacio cím alatt áttekinthető szerkezetben fellelhető minden olyan információ vagy forrás, mely fontos lehet az Európai Unió valamely tagállamába utazó érdeklődő számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!