Hírek

2009.07.03. 19:30

Frissítő spriccelések és a legális kukkolás - képek

Strandon nehéz úriember módjára viselkedni, körülbelül annyira megterhelő feladat, mint pattogatott kukoricát enni kulturáltan. A férfiember megfordul a lányok után, és a nők is megtalálják a módját, hogyan mustrálják az izmos felsőtesteket titokban. Kukkolási körkép Siófokról.

Sonline

Igen, ez az! Örültünk a harminc fokon túli melegnek napközben, amikor a strandra igyekeztünk. Végre nyári hétvégére számíthatunk, de azért a Medárd utáni rendszeres áztatást hozzá kellett tennünk. Egész héten ugyanaz a séma. Délelőtt jó idő, enyhe felhősödés, ami kora délutánra verőfényes strandidőre vált. Pont a legjobb hangulatban aztán megérkezik az eső. Ma is ez volt.
A Coke Clubon a német fiatalokat különösebben nem érdekli a változékonyság, a helyi erők elmondása alapján ugyanúgy kortyolják az italukat tovább a puffokon, legfeljebb magukra terítenek egy törölközőt. A többség persze elhúzza a csíkot.Az időjárás trópusi jellege miatt meglehetősen nehéz előre kiszámolni, mi fog történni a klubon, de igen biztató jelként értékeltük, hogy a változtatások és a plusz szolgáltatások minden körülmények között működnek.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Itt legális a kukkolás
[/caption]
Nincs is annál jobb, mint frissülni kívülről és belülről. Ennek a sokszor kigondolt óhajnak tettek eleget a szakaszon, mert már nem kell kikecmeregni a Balatonból ahhoz, ha inni szeretnénk valamit. Kiderült, bár csak egy hete üzemel a Coke Club, egyenesen imádják, hogy a vízbe is kiviszik a koktélt és a sört a felszolgálók. A marketing, az marketing. Persze az ellen sem tiltakozik senki, ha egy kedves arc, amolyan hibiszkuszfröcskölő spriccelő intenzív nyomkodásával be szeretne minket vízzel permetezni valaki, nehogy egészségtelenül túlmelegedjen szervezetünk. Használják, elfogadják, igénylik.

A bejegyzés itt folytatódik!

Ha még több napozó csajt akarsz nézegetni, akkor klikk ide!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!