Hírek

2009.07.07. 14:16

Gyurcsány: Csak tisztességes út van, sok küszködéssel

Gyurcsány Ferenc szerint hiába fejlődött elképesztően sokat az orvostudomány, az egészségügyi kultúra mintha alig változott volna.

VG Online

A volt szocialista miniszterelnök blogjában azt írja: mikor a konditeremben megismert, hatvan év körüli Andrásnak műtötték a térdét harminc évvel ezelőtt, „újsütetű ismerőse” legalább egy hétig feküdt kórházban és vagy fél évig tartott a rehabilitáció. Most, az övét egy délelőtt alatt megműtötték, hat hétre rá pedig már futott.

"Bárhogy is, elképesztően sokat fejlődött az orvostudomány, és ehhez képest az egészségügy intézményrendszere, az egészségügyi kultúra, gondolkodás mintha alig változott volna" - írja.

Gyurcsány blogjában a bolgár választásokkal is foglalkozik, aminek kapcsán megjegyzi: nekünk is sok évre és sok csalódásra lesz szükségünk ahhoz, hogy választóként megtanuljuk: nincs egyszerű, erőfeszítés nélküli könnyű út. Csak tisztességes és küzdelmes út van, sok erőfeszítéssel, egyéni és nemzeti teljesítménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!